Врачанин се барикадира в дома си и взе за заложници

...
Врачанин се барикадира в дома си и взе за заложници
Коментари Харесай

Екшън във Враца: Мъж се барикадира и заплаши да убие жена си и дъщеря си със сабя

Врачанин се барикадира в дома си и взе за заложници жена си и детето си. Екшънът се е разиграл броени часове преди настъпването на новата година, оповестяват от локалната полиция.

Малко преди 21 часа бил получен сигнал за фамилен скандал в апартамент на жилищен блок в града. На мястото неотложно се отзовал екип от чиновници на реда. При идването си на мястото, ченгетата се натъкнали на заключена врата, зад която се носел миризма на газ.

Униформените открили, че мъжът - Г.Г., на 45 години, който е в жилището, е отправил закани да убие жена си - Н.Г., на 33 години и щерка им, с която живеят на същия адрес. Заради заплахата от гърмеж и кърваво позволение на разправията, били извикани екипи на пожарната и незабавния център.

При опитите да бъде уверен да отвори вратата, Г.Г. заплашил да заколи заложниците си със сабя, в случай че някой се опита да влезе в жилището. От полицията оповестяват, че драмата е позволена след отваряне на вратата, като униформените се възползвали от невниманието на 45-годишния врачанин. Г.Г. бил обезвреден и отведен в ареста, а по случая има заявителски материал./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР