Врачанин, повалил с ритник униформен и напсувал го арогантно, бе

...
Врачанин, повалил с ритник униформен и напсувал го арогантно, бе
Коментари Харесай

Този див Северозапад! Врачанин повали с ритник ченге и го напсува

Врачанин, повалил с ритник еднообразен и напсувал го надменно, бе наказан на пробация, научи BulNews.bg. Делото против побойника М.Н.Б. се гледа преди дни от районния съд в града, където подсъдимият се призна за отговорен и подписа съглашение с държавното обвиняване 10 месеца да се среща с пробационен чиновник.
От документите по делото излиза наяве, че нападението над униформения е станало на 16 април предходната година пред жилищен блок във Враца. Незнайно за какво М.Н.Б. станал нападателен към съседите си и се наложило еднообразен да го озапти. Думите на ченгето обаче още повече подразнили хулигана и той почнал да крещи „ Ще го еба в полицая”. Секунди по-късно ритнал с все мощ униформения в региона на главата откъм гърба, в резултат на което ченгето се строполило на земята. От удара, униформеният получил „ лекостепенно мозъчно разтърсване със замъгляване на съзнанието, охлузване и оток на лицето”. Действията му са избрани от магистратите като извънредно цинични и дръзки.
За постъпката си М.Н.Б. ще би трябвало да заплати и направените по делото разходи в размер на 180 лв.. Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване или митинг, има последствията на влезнала в действие присъда и предстои на неотложно осъществяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР