Врачанин нападна с удари мъж от Оряхово след катастрофа между

...
Врачанин нападна с удари мъж от Оряхово след катастрофа между
Коментари Харесай

Двама мъже се чукнаха с колите и се разбраха като мъже

Врачанин атакува с удари мъж от Оряхово след злополука сред двамата, оповестяват от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи. Снощи към 23ч. в Оряхово катастрофират два автомобила. 46-годишният Х.П. от Оряхово блъска с ръководеното от него " Пежо " намиращото се начело " Волво В40 ", написа Блиц.

От шведската кола излиза врачанинът Е.Г. на 26 години. Катастрофата е по виновност на по-възрастния от двамата, поради неспазената отдалеченост и несъобразена скорост с изискванията на пътя. Ударът в задницата на " Волво " -то оставя вреди в размер на 200 лв.. Убити и ранени по време на произшествието няма.

Непосредствено след злополуката виновникът Х.П. е нападнал младежа, като го е шамаросал. Врачанинът не останал по-назад и пребил нападателя. Е.Г. е нанесъл на другия телесни повреди по хулигански подбуди, съгласно отчета на полицията.

Шофьорът на " Пежо " -то е напуснал мястото на случая, отказвайки да даде проба за уотреба на алкохол, формиран му е АКТ. Врачанинът е с негативен резултат, регистриран от дрегера.
Полицаите са съставили протокол за ПТП, известен е и дежурен прокурор. По случая в РУ-Оряхово е формирано Досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР