Врачани излязоха на протест като знак на съпричастност към жестоко

...
Врачани излязоха на протест като знак на съпричастност към жестоко
Коментари Харесай

Вълна от съпричастност: Врачани излязоха на протест заради жестоко осакатената Дебора от Стара Загора /снимки/

Врачани излязоха на митинг като знак на съпричастност към грубо обезобразената Дебора от Стара Загора, видя кореспондент на организация BulNews.
Припомняме, че зверството е осъществено доскоро повече от месец, а за него стана ясно едвам преди дни.

Като обвинен за закононарушението е арестуван нейният към този момент някогашен другар Георги Николаев. В деня, когато направил садистичните дейности по отношение на 18-годишното момиче, 26-годишният се качил в дома ѝ, нарязал цялото ѝ тяло с макетен нож, обръснал главата ѝ и ѝ счупил носа. За да „ закърпят “ Дебора, лекари от Стара Загора са я събирали с 400 шева. Към момента с момичето работят психолози, които да му оказват помощ да преодолее контузията, която за жалост ще изниква в съзнанието му цялостен живот.
Първоначално след осъщественото закононарушение, Георги е бил в ареста за 72 часа, а малко по-късно мярката е била променена и той е бил освободен да се прибере вкъщи. Това решение на съда накара хората от цялата страна да провеждат всеобщи митинги в съвсем всички градове и да въстанат против правораздаването в България. Към всеобщото неодобрение се причисли и Враца. До преди минути пред постройката на съда се бяха събрали десетки хора, които изрично упорстваха Георги да бъде осъден заслужено и да понесе следствията за зверството, което е направил.
„ Тук съм с искане за правдивост. Дебора може да е детето на всеки един от нас. Каквато и да е повода за яростта и гнева на този мъж, тя по никакъв метод не оправдава сходни садистични дейности. Това е безчовечие “, съобщи пред наш кореспондент един от протестиращите.
Хората са безапелационни, че ще създадат каквото е по силите им и ще упорстват за вземането на незабавни ограничения, с цел да няма различен случай, като този с Дебора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР