Врачани бяха потресени от пореднoтo нагло паркиране в града, научи

...
Врачани бяха потресени от пореднoтo нагло паркиране в града, научи
Коментари Харесай

Наглост без граници! Двама тарикати блокираха тротоар в центъра на Враца

Врачани бяха потресени от пореднoтo безочливо паркиране в града, научи BulNews.bg. Този път не един, а цели двама водачи са спрели колите си по възмутителен метод, препречвайки пътя на пешеходците.
Става въпрос за улица „ Полковник Буюклийски”, до блока на полицията. Пряката, която я свързва с основната пешеходна зона, позната като Пробива, всекидневно е блокирана от погрешно спрени коли. Тъй като улицата е еднопосочна, наглите водачи пречат с изключение на на минувачите, и на останалите участници в придвижването.
Вчера бдителен врачанин за следващ път е бил засегнат от гледката. Този път двама водачи – на „ Субару” и „ Нисан” с врачански регистрации, били паркирали косо, на половина на улицата и на половина на тротоара. На индивида му било писнало от сходни извършители и разгласил фотография на колите им за наставление в обществената мрежа.
Постът му събра десетки гневни мнения. Хората разясняват, че сходни гледки ще останат всекидневие, до момента в който виновните институции не вземат по-сериозни ограничения за санкциониране на нарушителите. Областната дирекция на полицията във Враца се намира на метри от мястото и би трябвало чиновниците да наблюдават изкъсо проблематичния регион, считат врачани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР