VR очилата са все по-разпространени и все сред голямото разнообразие

...
VR очилата са все по-разпространени и все сред голямото разнообразие
Коментари Харесай

VR технологията ни прави безстрашни

VR очилата са все по-разпространени и все измежду огромното многообразие ще намерим модел, който да пасва на финансовите ни благоприятни условия. А след това можем на воля да се радваме на щури клипчета и да вършим придвижвания вид " Матрицата ".

Но, VR технологията не е единствено за развлечение. Като джаджа, по която светът полудя, очилата са подложени на щателна инспекция от учени какво друго могат да вършат, с изключение на да ни карат да изглеждаме необичайно в очите на другите , които не знаят какво се случва пред нашите очи.

 Снимка 368108

А резултатът е не толкоз неочакван, само че несъмнено е с плюсче начело. Оказва се, че заниманията с виртуална действителност оказват помощ да преодолеем страха от височини , който е един от най-разпространените. Действат добре и на положения на чест световъртеж, изключително когато вършим внезапни придвижвания с главата. Лекарите го назовават вертиго.

В тестванията на учени от Оксфордския университет се включват стотина доброволци и при 68% от тях се усеща усъвършенстване , написа Daily Mail. Чрез комплект VR очила се пресъздава чувството, че се намират на височината на десетия етаж на постройка.

 Секс с VR очила и още палави лудории
Секс с VR очила и още палави лудории

Да опитаме и ние

След виртуалното си прекарване, те одобряват по-лесно действителните провокации в всекидневието. Този резултат надминава всички упования на откривателите . Те виждат бъдещето точно в особено създадени за задачата стратегии, които ще изместят потребността от психотерапевти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР