Впоследствие имотът е бил продаден„Проверките, направени от испанските власти при

...
Впоследствие имотът е бил продаден„Проверките, направени от испанските власти при
Коментари Харесай

Собственикът на къщата в Барселона: Всички проверки показаха, че сделката е изрядна

Впоследствие парцелът е бил продаден
„ Проверките, направени от испанските управляващи при подписване на договорката за покупка на къщата в Барселона, демонстрираха, че всичко е изрядно. Включително имаше и такава за произхода на парите и тя не откри нищо неправилно. Всички придвижвания на средства са регистрирани, всички заплащания са минали по банков път, притежател тогава бе Numin Invest, която получих с апортиране на парцела “.

Това разяснява пред предприемачът Александър Чаушев. В отчета написа, че сдружението няма комерсиална активност и “следователно е единствено холдингова компания, основана за прекачване на активи/капитали от трети страни”. Numin Invest заплаща на три пъти – депозит от 300 хиляди евро и два чека – за 2,5 млн. евро и 100 хиляди евро, както и над 232 хиляди евро такси.

„ Според испанското законодателство всеки притежател на парцел би трябвало да има контракт с шеф на собствеността. При сключването на контракта ми бе предложен Георги Йовчев като човек, който живее в Барселона, приказва испански и познава нормативните условия. Той пое ангажимент да поддържа парцела и за заплащането на всички разходи по него, да поставя грижи като добър собственик. Не познавам Борислава Йовчева. Нямам информация за открити нередности и от последната инспекция на испанските управляващи. Тя е архивирана, никой не ме е търсил. Къщата към този момент е продадена, а компанията Numin Invest е в разпродажба “, изяснява той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР