Впечатляващо видео на НЛО, летящо близо до самолет, предизвиква множество

...
Впечатляващо видео на НЛО, летящо близо до самолет, предизвиква множество
Коментари Харесай

Колумбийска манекенка снима НЛО от самолет

Впечатляващо видео на НЛО, летящо покрай аероплан, провокира голям брой мнения в Колумбия. На фрагментите се вижда по какъв начин чудноват обект на височина 3000 метра лети около самолета, в който по същото време пътува прочут колумбийски фешън модел.

Манекенката Валентина Руеда Велес споделя видеото в Инстаграм и бързо притегля вниманието на откривателите на НЛО по света. Вижда се по какъв начин самолетът лети в небето, а по-късно от дясната страна на екрана се появява необикновен летящ обект, който бързо се доближава до прозореца на пилотската кабина, увеличавайки се по мярка.

Много консуматори разясняват външния тип на обекта, който има класическа форма на диск. Някои означават отличното качество на видеото, в което НЛО се вижда във всички детайлности. Един консуматор позволява, че обектът е с размерите на кола. Уфолозите считат, че необикновеното видео може да е доказателство за извънземно посещаване на Земята.



Някои скептици обаче отхвърлят опцията за полет на извънземни през въздушното пространство. Предполага се, че обектът е дрон или просто летящи парчета. Въпреки другите отзиви, видеото получава над 6000 гледания и се разисква в онлайн изследователските общности на НЛО.

Има доста полемики за НЛО (неидентифицирани летящи обекти) и тяхното допустимо битие. Някои хора настояват, че са виждали НЛО, до момента в който други считат, че всички сходни феномени могат да бъдат обяснени с естествени или изкуствени аргументи.

Освен това има публични отчети от държавни управления и военни организации за неидентифицирани обекти в небето, само че не всички от тези обекти са класифицирани като НЛО. Много откриватели считат, че в случай че НЛО съществуват, те могат да бъдат свързани с софтуерно напреднали цивилизации във Вселената. Все още обаче няма безапелационни научни доказателства за съществуването на НЛО, които да могат да бъдат тествани и доказани.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР