Впечатляващи изобретения, превърнати в практични решения за индустрията и бита

...
Впечатляващи изобретения, превърнати в практични решения за индустрията и бита
Коментари Харесай

Над 600 изложители от близо 40 държави в Международния панаир в Пловдив

Впечатляващи изобретения, превърнати в практични решения за промишлеността и бита се показват на 73-тото издание на Международния есенен панаир в Пловдив. В него вземат участие над 600 изложители от близо 40 страни. Според премиера Борисов, който откри техническия конгрес, непрекъснатото нарастване на компаниите и панаирните площи, е знак и за развиването на стопанската система на страната

Пловдив
 © Българска телеграфна агенция
Значителна част от експонатите са образец за това по какъв начин върхови разработки намират практическо приложение на всички места. Една дребна роботизирана система за ремонт и реституция във високи пространства прикова вниманието на строители и архитекти. Машината се изкачва по стълби и елементарно влиза във всяко помещение.
Сава Димитров - шеф на компания за подемна техника: Това е машина, която фактически минава през елементарна врата и по-късно се разгъва на работна височина до 26, а даже и до 31 метра.
Най новите разработки на компютърните игри в мрежа и устройствата за виртуална действителност също са показани на 73-ия механически панаир, форума трансформира визиите за обичаното занимание на 80 % от младежите в България.

Контактната зона сред виртуалния свят и действителността ще бъде сцена и на най- огромното съревнование.То ще събере 600 души от България и Балканите в мега шампионат на компютърните спортове.
Александър Ананиев - уредник: Геймингът е нещо, което оказва помощ за построяването на дисциплинираност, за научаването на език и куп други неща, които може да постигнете, до момента в който играете игри и ги играете с вашите другари.
Според министър председателят Бойко Борисов ревюто в Пловдив се уголемява и трансформира паралелно с възходящото предпочитание за повече вложения у нас. Той добави, че икономическата, финансовата и политическата непоклатимост в страната дават опция на промишлеността да се развива, а растежът на стопанската система към този момент е близо 4%.
Бойко Борисов - министър-председател: Безработицата спадна на пет, голям фискален запас, нулева инфлация, бюджетен остатък, единствено да сме умни, мисля, че всичко ще се развива по този начин, както би трябвало. 11 % растеж на приходите от началото на годината и то по Евростат, не е да кажете ние, че даваме тази оценка. Е, то си проличава, като пристигна празник виждате, по един милион се изнасят да почиват.
В съпътстващата програмата на есенния панаир са заложени стопански конгреси, които ще търсят отговор на въпроса по какъв начин България да влезе в скоростната лента към идната индустриална гражданска война.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР