Впечатляващата форма на Усман Дембеле този сезон е накарала Чави

...
Впечатляващата форма на Усман Дембеле този сезон е накарала Чави
Коментари Харесай

Барселона иска да се възползва от момента и пак кани Дембеле на преговори

Впечатляващата форма на Усман Дембеле този сезон е предиздвикала Чави Ернандес да изиска от управлението на Барселона да започва договаряния за нов договор на нападателя. Очаква се това да се случи след месец, твърди “Спорт ”.

Точно преди година “блаугранас ” публично приканиха французина да се махне, откакто той отхвърляше да подпише нов контракт. Дембеле обаче не се съгласи на това и остана до края на шампионата, след което за малко стана свободен сътрудник. После той отначало подписа с Барса и се преобрази тотално, като се трансформира в извънредно скъп състезател.

Решението да продължи на “Спотифай Камп Ноу ” обаче пристигна с изискването, че новият му договор ще е къс - до 2024-та година, както и със относително ниска откупна уговорка от 50 млн. евро. Така международният първенец от Русия си подсигурява опцията да си тръгне елементарно, в случай че пожелае. Все отново той се съгласи и на по-ниска заплата.

Междувременно Дембеле се ожени и му се роди дете, което съответства с връщането на формата му. Освен това към този момент няма информации, че той не съблюдава режима в клуба.

По тази причина в този момент каталунците се надяват да съумеят да убедят французина да се обвърже с тях с контракт с изменени условия. Друг е въпросът дали клубът ще може да му обезпечи по-високо заплащане.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР