Впечатляваща победа записа в първия си мач от последния ден

...
Впечатляваща победа записа в първия си мач от последния ден
Коментари Харесай

ЦСКА с голово шоу срещу казаци в Анталия

Впечатляваща победа записа в първия си мач от последния ден на лагера в Анталия. Треньорът Стойчо Младенов раздели групата на две и първата съкруши Шахтьор (Караганди) с 5:1.

Преди дуела съвсем всички от противника отидоха да поздравят Екзекутора на Ливърпул, а някои бяха играли под негово управление в Кайсар.

Голеадата обаче не стартира добре за ЦСКА. Добра офанзива на Шахтьор приключи с центриране и гол с прецизен удар с глава на Николай Ковтадюк. Разликата в класите под дъжда и студа беше голяма. В 13-ата минута алените забиха попадение, сходно на второто против Динамо (Москва), когато завоюваха с 3:1. Греъм Кери стреля от директен свободен удар в напречната греда и този път Амос Юга от близко се разписа.
свързани новини2536преди 3 часа
Дойде ред да се развихри и Георги Йомов. Първо националът направи 2:1 непосредствено от корнер, а по-късно добави второ попадение, изведен очи в очи с вратаря на Шахтьор. Но това не беше всичко до почивката. След корнер на топката стигна до Юга, който стреля и стражът мазета зад голлинията - 4:1.

През второто полувреме алените продължиха да са по-активният тим, само че се разписа единствено Иван Турицов от дузпа. Явно десният бек ще бъде титулярният реализатор от бялата точка, когато е на терена. Стойчо Младенов към този момент сподели, че Турицов демонстрира забележително успокоение и самочувствие при дузпите, съобщи " Труд ".

В 16 ч. останалите футболисти на ще изиграят още един мач – против северомакедонския Академия Пандев.

Утре отборът се прибира в България, където ще продължи подготовката си до началото на пролетния дял от Първа лига.

В Италия пък настояват, че до края на деня Брадли Мазику може да бъде продаден на втородивизионния италиански„ Кремопезе. Договорът на конгоанския национал с изтича в края на сезона и тогава ще може да си тръгне като свободен сътрудник. Мазику не желае да преподпише с алените и трансфер през днешния ден е единствената алтернатива клубът да вземе пари от него.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР