Впечатляващ дебют за Златан Ибрахимович в САЩ. 36-годишният шведски нападател

...
Впечатляващ дебют за Златан Ибрахимович в САЩ. 36-годишният шведски нападател
Коментари Харесай

Крал Златан превзе Америка с гол от 40 метра

Впечатляващ дебют за Златан Ибрахимович в Съединени американски щати. 36-годишният шведски нападател вкара извънреден гол от 40 метра още в първия си мач с екипа на " ЛА Галакси ", като по този метод донесе триумфа на новия си отбор с 4:3 против местник " ФК Лос Анджелис ".

Бившият футболист на " Манчестър Юнайтед " влезе като запаса и бе с съществена заслуга за обрата от 1:3 до 4:3.

Карлос Вела вкара два гола за " ФК Лос Анджелис " до 26-ата минута, а в 48-ата минута Стерес си означи автогол. В 60-ата минута Себастиан Леджът върна едно попадение за " Галакси ", а Ибрахимович се появи в игра в тъкмо час след началото на мача, а за последните 20 минути на терена се появи Ибрахимович.



Влизането на 36-годишният нападател въодушеви съотборниците му и в 73-ата минута Понтиус върна още едно попадение.

Само четири минути по-късно феновете на стадиона станаха очевидци на магията на Златан в най-чистия й тип. Вратарят на " ФК Лос Анджелис " не изрита добре топката, тя попадна в шведа и с удивително воле от към 40 метра той я прати в мрежата за 3:3.

По всичко личеше, че срещата ще приключи при еднакъв резултат, само че в първата минута на добавеното време Ибрахимович вкара с глава за крайното 4:3.

" Чух тълпата да скандира " Искаме Златан ", по тази причина им дадох най-хубавото от Златан. Тяхната сила ме зареди и съм доста удовлетворен. В моята кариера постоянно въвеждам в първия си мач за моя нов тим, тъй че не желаех да отчайвам хората в Ел Ей ", сподели шведът след мача.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР