Впечатленията, създадени в чужбина, че Швеция е възприела подход тип

...
Впечатленията, създадени в чужбина, че Швеция е възприела подход тип
Коментари Харесай

Швеция отрича, че е била много по-либерална към COVID-19

Впечатленията, основани в чужбина, че Швеция е възприела метод вид " всичко е обикновено и нищо не се е случило " към новия ковид (COVID-19), са неправилни. Това разгласи министър председателят на скандинавската страна, представен от " Ройтерс ".

Швеция не наложи цялостна карантина поради епидемията, като това беше в внезапен контрастност с доста от европейските страни, като вместо това одобри композиция от законодателство и рекомендации в отговор на вируса. Някои задгранични вестници и телевизионни оператори разкритикуваха относително меката политика.

Премиерът Стефан Льовен сподели, че отхвърля този роман, " обликът, който прави Швеция да наподобява толкоз друго от другите страни. Това не е по този начин. "

Шведският модел за ръководство на обществото е построен на доверие сред жителите, които са " виновни да постъпват вярно ", и законодателите и другите управляващи, сподели той на брифинг пред задгранични медии.

" В Швеция животът не продължава както нормално. Това не е както нормално. "

Настоящите насоки не разрешават огромни събития, до момента в който гимназиите и университетите са затворени. Правителството предложи обществено разграничаване, отбрана на възрастните хора, работа от вкъщи и оставане в къщи, в случай че не се разболява.

Началните учебни заведения обаче остават отворени, хората не са задължени да стоят на закрито и могат да се събират в дребни групи, а магазините не са били принуждавани да се затварят.

Швеция е записала повече от 3500 смъртни случаи, свързани с ковид - пътна такса надалеч по-ниска от доста огромни страни от Европейски Съюз, само че към пет пъти по-висока от Дания и повече от 10 пъти по-голяма от останалите северни съседи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР