„Впечатление прави как всички изведнъж станаха антикомунисти - Бойко Борисов,

...
„Впечатление прави как всички изведнъж станаха антикомунисти - Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Проф. Дайнов: ИТН се класират в категорията „Малки умове“. Ще се учудя, ако Янев влезе в НС

„ Впечатление прави по какъв начин всички внезапно станаха антикомунисти - Бойко Борисов, Карадайъ, Тошко, в миг, когато Българска социалистическа партия започнаха да демонстрират съсредоточение, непримиримост и започнаха да демонстрират признаци, че най-накрая, 30 години по-късно, може би се трансформират в потребна, европейски вид партия “, изясни той пред БНР. И добави, че Българска социалистическа партия са натрупали позитив от опита си да осъществят мандата.

„ Всички опити да се направи ново реформаторско държавно управление в 47-ия парламент нареждаха все по-добре трите партии, които се опитваха да го създадат – Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия “, сподели още проф. Дайнов.

„ Ако се образува коалиция с подпорката на явно проруския инструмент „ Възраждане “, което да желае да възвърне феодалния модел на Бойко Борисов – те ще се натъкнат на митинги “, уверен е политологът.

Проф. Евгений Дайнов уточни, че би се учудил, в случай че партията на Стефан Янев влезе в идващия парламент, тъй като „ не умее да приказва и да излъчва личната си личност върху публиката “.

„ Ако Румен Радев направи служебно държавно управление, което да върне играта там, където беше - послушание на Русия и феодални зависимости - в случай че постави физиономии от началото на века, асоциирани с тези неща, това отново ще работи за трите партии - Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия. По-сложно би било, в случай че още веднъж откри нови хора от поколението на 40-годишните. Не виждам какъв кабинет би могъл да излъчи Радев и какви дейности да извърши, тъй че непосредствено да помогне на Борисов, както Борисов явно мечтае да се случи “, добави политологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР