Впечатление прави и присъствието депутатът от „Демократична България“ Владислав Панев.

...
Впечатление прави и присъствието депутатът от „Демократична България“ Владислав Панев.
Коментари Харесай

Новото управление на купон с Прокопиев

Впечатление прави и наличието депутатът от „ Демократична България “ Владислав Панев. Името му нашумя преди дни когато си пусна селфи с депутатът от Движение за права и свободи Делен Пеевски, само че след поредност от хейтърски мнения го изтри.

Припомняме, че в деня на клетвата на премиера Кирил Петков от трибуната на Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев съобщи, че това е най-дълго образуваното държавно управление - 7 месеца и попита дали има присъединяване на задкулисието.

„ Тук ще го кажа отново, казвал съм го и преди. Има ли място задкулисието? Говоря за задкулисието в лицето на кръга на „ Капитал “ на издателя Иво Прокопиев и Иван Кръстев, който е основател на такива планове. Ще ви допускам, когато забележим в медиите на този кръг вие да бъдете разпъвани на кръг, както през тези 25 година всички съперници на този кръг бяха разпъвани “, добави още Цонев

Сред предприемачите, присъстващи на празненството на издателя, са били шефът на Американската комерсиална камара, банкерът Левон Хампарцумян, Кирил Асенов.

Никой от присъстващите не носеше маска, на входа пък защитата не искаше зелени документи, означават присъстващи, представени от ПИК.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР