Впечатлен от доведената дъщеря на Сергей Станишев е останал топ

...
Впечатлен от доведената дъщеря на Сергей Станишев е останал топ
Коментари Харесай

Григор Димитров е с дъщерята на Сергей Станишев

Впечатлен от доведената щерка на Сергей Станишев е останал топ тенисистът Григор Димитров.

Първата ракета на България се срещнал персонално с хубавицата Моника, с която имали опция да поговорят уединено и да се опознаят. На фотография от скорошната им загадка среща в София, на която театралничат един до различен, наподобяват съвсем като световна двойка, писа  " Ретро ".

Тенисистът от Хасково е легендарен с влечението си към красиви дами, а Моника несъмнено впечатлява с визия. От месец насам се приказва, че Гришо е още веднъж самостоятелен. В края на декември предходната година излезе информация, че връзката му с Лолита Османова  — щерка на съветски олигарх, е приключила с крушение. 31 -годишният тенисист бил основател на раздялата, която двамата към момента не са оповестили, само че в това време са спрели да разгласяват фотоси дружно.

В последните години Димитров се снабди с имидж на разбивач на женски сърца, а в листата му със завоевания участват редица дами със международна популярност. Любовни случки той имаше с Мария Шарапова и певицата Никол Шерцингер.

Далеч по-прикрита във връзка с любовния си живот е доведената дъщеря на Сегей Станишев, която е дете на брачната половинка му Моника от първия й брак с към този момент починалия банкер Венцислав Иосифов. Тя носи името на своята майка и от повече от година прави кариера на управител в огромна софийска компания. 3авършила е влиятелен лицей в Швейцария, а през 2021 година взе и тапия от първокласен университет в отдалечен Шанхай, където следваше " Медиен бизнес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР