Возилото било паркирано пред блок 55 в комплекса, за една

...
Возилото било паркирано пред блок 55 в комплекса, за една
Коментари Харесай

27-годишен криминоген открадна Аудито на бургазлия от жк. „Изгрев“, познайте какво се случи

Возилото било паркирано пред блок 55 в комплекса, за една нощ изчезнало мистериозно

37-годишен бургазлия се разсъни с доста неприятна вест. В нощта на 20/21.10.т.г. лекият автомобил Ауди А8 липсващ ненадейно от паркинга пред блок 55 в жк. „ Изгрев “. Собственикът незабавно подал сигнал в полицията.

На крайник са вдигнати чиновници от няколко обособена и районни ръководства - отдел „ Криминална полиция “ при ОДМВР – Бургас, БНТЛ – Бургас, Второ и Пето Районни ръководства –Бургас, показват от пресцентъра на полицията. 

Ченгетата бързо надушват седите и за броени дни доближават до причинителя на действието. Задържан е 27-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от кв. Долно Езерово, в чийто дом са открити голям брой предмети и персонални движимости, които са се намирали в незаконно отнетото Ауди. Няма данни по какъв начин мъжът е съумял да проникне в колата и за какво тъкмо нея е избрал да нападна. Не се оповестява и за персонални претекстове. 

Мъжът е притеглен, като обвинен по формираното досъдебно произвеждане. С разпореждане на наблюдаващия прокурор от Бургаска районна прокуратура е арестуван в следствен арест за период до 72 часа.

Работата по документиране на цялостната му незаконна активност продължава от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР