Войските на Руската федерация нанесоха ракетен удар по Запорожие и

...
Войските на Руската федерация нанесоха ракетен удар по Запорожие и
Коментари Харесай

Руските сили са нанесли ракетен удар по Запорожие

Войските на Руската федерация нанесоха ракетен удар по Запорожие и предградията му, вследствие на който са потърпевши няколко души и са регистрирани опустошения на инфраструктурни уреди. Това заяви в " Телеграм “ ръководителят на Запорожската регионална военна администрация (ОВА) Александър Старух, предава Укринформ .

" Врагът нанесе ракетен удар по регионалния център и предградията. Има заличаване на гражданска, жилищна и индустриална инфраструктура “, написа Старух, като добави, че е постъпила информация за няколко леко ранени. На място работят всички служби, означи още ръководителят на ОВА.

Секретарят на градския съвет на Запорожие Анатолий Куртев разгласи допълнитлни детайлности за следствията от обстрела.

" Трима души са превозени в лечебни заведения. Сред тях има две деца на 9 и 15 години “, написа Куртев в " Телеграм “, като акцентира, че на всички потърпевши се оказва незабавна здравна помощ. Той добави, че на мястото на удара работят спасители на Държавната работа за незабавна помощ, лекари и комунални служби.

" Хората могат да получат помощ в публичните рейсове. В непосредственост започва работата на териториалния информативен център “, означи още секретарят на Общинския съвет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР