Войските на групата Център“ са атакували щурмова авиация на украинските

...
Войските на групата Център“ са атакували щурмова авиация на украинските
Коментари Харесай

Руското МО: Унищожена е бригада на специалните части „Азов“ в Краснолиманско направление

Войските на групата „ Център “ са атакували щурмова авиация на украинските въоръжени сили и специфичните елементи „ Азов “ в посока Краснолиман. Това сподели пред ТАСС ръководителят на пресцентъра на групата Александър Савчук.

„ В Краснолиманско направление, в региона на Ямполовския сектор и Серебрянското горско стопанство, дейностите на подразделенията на групата войски „ Център “ с артилерийски огън и въздушни удари нанесоха огън по щурмовите групи на 21-ва механизирана бригада на украинските въоръжени сили и 12-та бригада специфични сили „ Азов “, сподели той.

Според Савчук загубите на съперника в тази посока възлизат на повече от 40 военнослужещи.

Той добави, че бомбардировачи от групата на войските „ Център “ са атакували четири командни и наблюдателни пункта на украинските въоръжени сили в региона на Серебрянка (ДНР).

„ Бомбардировачната авиация нанесе удари по четири командни и наблюдателни пункта на украинските войски в региона на Серебрянка “, сподели той.

Също по този начин, съгласно Савчук, системите за противовъздушна защита са свалили три украински дрона в региона на село Кременная, Луганска национална република.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР