Войнствен клиент яде и пи гратис в популярното заведение „Воденицата“

...
Войнствен клиент яде и пи гратис в популярното заведение „Воденицата“
Коментари Харесай

Клиент отказа да плати сметка от 12 лева, преби охранител

Войнствен клиент яде и пи даром в известното заведение „ Воденицата “ в Морската градина в Бургас, след което спретна див екшън поради сметката си от близо 12 лв.. Обядът му, гарниран с щедро количество ром, приключи с удар в лицето на охранител от „ Аркус “ и задържането на бойния мъж в Пето РУП.

Клиентът се появил в заведението и си поръчал пилешки дробчета по селски с три филии самун, а на масата оставил бутилка ром, която не била поръчана от ресторанта. Малко по-късно той си хапнал и овчарска салата, като през това време бутилката с алкохол била преполовена.

Сервитьорката поискала да й бъде заплатено, само че клиентът декларирал, че още не е подготвен. Сметката, която имал, била в размер на 11.95 лв.. Вместо да извади пари обаче, той тръгнал да си върви. Сервитьорката се пробвала да го настигне, като я последвал и шефът.

Двамата настигнали гратисчията на към два-три метра извън, като го помолили да се върне, да си заплати и да не основава проблеми. Той се върнал, само че настойчиво отказал да заплати като декларирал, че това ще направи, когато той реши.

„ Ти си никой с цел да ми казваш какво ще върша ", гневял се клиентът. Това наложило да бъде потърсено подпомагане на чиновници от охранителната компания COT Аркус - Сигурност Бургас.

На място пристигнали двама охранители, които също помолили мъжа да заплати сметката, като го подканили на няколко пъти, след което и да напусне заведението. „ Какви сте вие да ми казвате какво да върша? ", повтарял обаче бойният клиент.

След това ненадейно нанесъл удар с пестник в лицето на единия охранител. Така се наложило чиновниците на охранителната компания да употребяват физическа мощ, като го повалили на земята и му сложили белезници.

В заведението дошъл и патрулен автомобил на Пето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, като нападателния мъж бил арестуван за период от 24 часа.

По-късно съдът му наложил и санкция в размер на 1000 лв., които ще би трябвало да заплати поради екшъна с обяда си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР