Войнствен клиент яде и пи гратис в популярното заведение в

...
Войнствен клиент яде и пи гратис в популярното заведение в
Коментари Харесай

Буен клиент хапна на аванта и отнесе хилядарка глоба

Войнствен клиент яде и пи даром в известното заведение в Морската градина в Бургас, след което спретна див екшън поради сметката си от близо 12 лв.. Обядът му, гарниран с щедро количество ром, приключи с удар в лицето на охранител и задържането на бойния мъж в Пето РУП, написа " Бургасинфо ".

Клиентът се появил в заведението и си поръчал пилешки дробчета по селски с три филии самун, а на масата оставил бутилка ром, която не била поръчана от ресторанта. Малко по-късно той си хапнал и овчарска салата, като през това време бутилката с алкохол била преполовена. Сервитьорката поискала да й бъде заплатено, само че клиентът декларирал, че още не е подготвен. Сметката, която имал, била в размер на 11.95 лв..

Вместо да извади пари обаче, той тръгнал да си върви. Сервитьорката се пробвала да го настигне, като я последвал и шефът. Двамата настигнали гратисчията на към два-три метра извън, като го помолили да се върне, да си заплати и да не основава проблеми. Той се върнал, само че настойчиво отказал да заплати като декларирал, че това ще направи, когато той реши. „ Ти си никой с цел да ми казваш какво ще върша ", гневял се клиентът.

Това наложило да бъде потърсено подпомагане на чиновници от охранителната компания. На място пристигнали двама охранители, които също помолили мъжа да заплати сметката, като го подканили на няколко пъти, след което и да напусне заведението. „ Какви сте вие да ми казвате какво да върша? ", повтарял обаче бойният клиент. След това ненадейно нанесъл удар с пестник в лицето на единия охранител.

Така се наложило чиновниците на охранителната компания да употребяват физическа мощ, като го повалили на земята и му сложили белезници. В заведението дошъл и патрулен автомобил на Пето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, като нападателния мъж бил арестуван за период от 24 часа. По-късно съдът му наложил и санкция в размер на 1000 лв., които ще би трябвало да заплати поради екшъна с обяда си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР