Войникът, който успя драматично да избяга от Северна Корея, бе

...
Войникът, който успя драматично да избяга от Северна Корея, бе
Коментари Харесай

Хирурзи показаха каква страшна гадория е живяла в корема на войник, избягал от Северна Корея

Войникът, който съумя трагично да избяга от Северна Корея, бе доставен в болница. По време на своето бягство боецът бе прострелян, вследствие на това мъжът получи съществени рани.
Помощ на потърпевшия бе оказана от южнокорейската страна. Той бе изпратен в болница за интервенция по неотложност. След като лекарите си свършиха работата, в организма на индивида бяха открити няколко паразити, по-точно в червата му. Също по този начин бе открито, че той страда от хепатит Б.
" Лекар съм от 20 години, само че в моята процедура в никакъв случай не съм виждал толкоз страшни неща. В него имаше паразити с дължина от 26 сантиметра. Като по знамение, той е съумял да оцелее след претърпяното ", споделя лекарят Лий.
Според догатките на лекарите, паразитите са могли да попаднат в организма посредством инфектирана храна, която при развъждането в Северна Корея е била торена с човешки фекалии. Лекарят Лий добави, че в случай че въпросните храни не се обработят със особено вещество, то паразитите може да попаднат в организма на индивида, даже при яденето на сурови зеленчуци.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР