Войник от националната гвардия на Украйна е открил по време

...
Войник от националната гвардия на Украйна е открил по време
Коментари Харесай

Намериха подозрителен пакет в посолството ни в Киев

Войник от националната армия на Украйна е разкрил по време на патрул в посолството на България в Киев недоверчив пакет. В който в следствие се откриват патрони, съобщи "Фокус ", цитирайки РИА "Новости”.

Според известие, оповестено на страницата в обществената мрежа "Фейсбук " на войнската част на украинската национална армия, чийто боец охранява дипломатическата задача, находката е открита до оградата в задната ѝ част. В пакета се намират огромно количество патрони 7,62-мм диаметър. Такива употребяват автоматите "Калашников ".

"Гвардеецът от войнска част 2260 по защита на дипломатическите представителства и консулските институции на задграничните страни мл. Сержант Владислав Кривобок по време на извършване на служебните си отговорности по защитата на посолството на Република България в Украйна в задната част, край стената, открива недоверчив пакет с бял цвят. При идването на полицейски отряд е открито, че в пакета се намира огромно количество муниции диаметър 7,62 мм ", написа в известието.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР