Войник, обвинен в убийството на съпругата си на боен медик, за която съобщи, че е изчезнал в Аляска

...
21-годишен войник е арестуван и обвинен в убийството на съпругата
Коментари Харесай

21-годишен войник е арестуван и обвинен в убийството на съпругата си, която е била част от Националната гвардия, съобщиха властите в Аляска. Army Spc. Zarrius Hildabrand съобщи на полицията миналия понеделник, че съпругата му, 21-годишната Spc. Сария Хилдабранд беше изчезнала.

Според съдебните документи останките й бяха извадени от дренажна тръба в четвъртък. Тя е получила очевидно огнестрелна рана в лявото си слепоочие. Полицията обяви ареста на Хилдабранд в петък.

Хилдабранд е казал на полицията, че двойката е била на купон заедно с приятели на 5 август, според съдебните документи. Хилдабранд каза, че са отишли ​​в Dave & Busters и един бар, за да отпразнуват рождения му ден. Той казал на полицията, че са се прибрали около 2 часа сутринта на следващия ден. Той каза, че и двамата били махмурлук, когато се събудили, но жена му трябвало да отиде на работа в Bread & Brew, магазин за сандвичи. Хилдабранд каза, че е ходила пеша на работа, защото нито един от двамата не се е чувствал достатъчно добър, за да шофира.

Bread & Brew загуби част от нас“, каза заведението в неделя.

Сария Хилдабранд също беше запомнена от Националната гвардия, към която се присъедини през април. Тя беше назначена в Щаб рота, 1-ви батальон, 297-ми пехотен полк като боен медик. Преди това е служила в Националната гвардия на армията на Юта. 

" Spc. Хилдабранд положи клетва да служи и защитава безкористно не само щата Аляска, но и цялата нация, ангажимент, достоен за възхищение и уважение", каза говорител на Националната гвардия. "Нейната преждевременна смърт засяга всички в екипа на Националната гвардия на Аляска. Тя много ще липсва."

Съпругът й, който е обвинен в убийство от първа степен, убийство от втора степен и подправяне на доказателства, е член на екипажа на оръдието, назначен в бойния екип на 2-ра пехотна бригада (Въздушнодесантна), 11-та въздушнодесантна дивизия в Обединена база Елмендорф-Ричардсън, каза служител на армията. Той се присъедини към армията през септември 2021 г. и пристигна в Аляска през април 2022 г.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР