Войната в Украйна започна да се клонира. Във вчера пламналия

...
Войната в Украйна започна да се клонира. Във вчера пламналия
Коментари Харесай

Проф.Чуков: Украйна се превърна в лаборатория за изпитание на оръжия

„ Войната в Украйна стартира да се клонира. Във през вчерашния ден пламналия спор в Нагорни Карабах се употребяват същите оръжия, както в Украйна- дронове, високоточни ракети и тежка далекобойна артилерия. Украйна, както Сирия, се трансформира в лаборатория за тестване на оръжия ”. Това сподели проф. Владимир Чуков, интернационален анализатор, в ефира на предаването „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS.

Експертът добави, че в случай че Ердоган има сега втори политически живот, дължи това на Русия. „ Стана ясно от турската преса, че Дугин е индивидът, който е занесъл писмото от Русия на Ердоган през 2016г., с което го предизвестява за преврата. Ердоган е доста признателен за това. В същото време, обаче, всяка от тези страни има своите ползи. Преди седмица излезе една външнополитическа идея на Путин. 31 страници, които в нашите медии изобщо не бяха коментирани. В тази идея се споделя кои са сътрудниците на Русия. На първо място е славянският свят ”.

„ В турската преса всеки ден има невероятни демонстрации на расизъм и назадничавост към сирийците. Не ги желаят. Бежанската тематика ще бъде доста значима в бъдещата предизборна акция в Турция. Опозицията изрично е декларирала, че вземе ли властта, тези хора ще си отидат. Сирийците избират България пред Гърция, тъй като българските служби и органи са доста по-толерантни. Много рядко се стига до дело в български съд за извършители на границата ”, изясни Чуков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР