Войната в Украйна все още продължава и цял свят се

...
Войната в Украйна все още продължава и цял свят се
Коментари Харесай

Шон Пен даде Оскара си на Зеленски: Когато победите, ще ми го върнеш

Войната в Украйна към момента продължава и целия свят се моли този призрачен сън да завърши час по-скоро и мирът да спечелва. Холивудската колегия е измежду поддръжниците на нападнатата страна и доста актьори демонстрират съпричастност към своя сътрудник, президента на страната - Володимир Зеленски. Известно е, че преди да стартира политическата си кариера и да застане отпред на Украйна, той бе обещаващ артист и комик.

Actor Sean Penn hands over his Oscar to Zelensky and says he can keep it 'until Ukraine's victory'
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Един от най-верните му поддръжници е Шон Пен, който още при започване на военната интервенция, отиде в " окото на бурята ", с цел да сътвори документален филм. И през вчерашния ден артистът бе в Киев на среща при Зеленски, на която му подари премията си " Оскар ". Президентът от своя страна връчи на Шон Пен украинския медал за заслуги.

 зеленски

Шон заяви на Зеленски, че може да задържи Оскара, до момента в който Украйна не завоюва успеха си против Русия. Заради безусловната си поддръжка към Володимир Зеленски и цяла Украйна, Шон Пен попадна в листата на Кремъл за персони, на които им се не разрешава достъп до страната. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР