Войната в Украйна ще завърши в първите дни на месец

...
Войната в Украйна ще завърши в първите дни на месец
Коментари Харесай

Вацев: Войната ще свърши в първите дни на март, после ще има избори

Войната в Украйна ще приключи в първите дни на месец март, а по-късно ще станем очевидци на избори. Такава прогноза направи политологът Валентин Вацев.

Руският президент Владимир Путин е под напрежение, спи малко, тъй като тече война, само че е твърдо решен да реализира задачите си. Това е съвкупната цел на държавно-политическия хайлайф, в който той е в съглашателство, изясни пред Блиц анализаторът.

Путин направи задоволително мощна коалиция от елитарни групировки като стана техен съдия - " това му е почвата и той би трябвало да е сигурен, че те няма да го предадат. Става дума за единна геополитическа воля. Това се случва за първи път в актуалната съветска история от 20 години насам.

След едноседмична окупация на Украйна ще има избори з апарламент и президент. Новата политическа система ще стартира да се построява при нови действителности. Чува се, че Путин ще постави марионетка на мястото на Зеленски, само че това са злонамерени приказки. Политическият набор се съставлява от десни и леви, има центристи - те би трябвало да поддържат връзка свободно и да одобряват целите.

Заслугата на Джо Байдън е Съединени американски щати да не се меси във военния спора в Украйна, счита Вацев и позволява, че има негласна сделка сред Путин и американския президент.

" Има ястреби във Вашингтон, които считат, че Съединени американски щати би трябвало да оказва помощ на Украйна с военни средства, само че Байдън не ги зачита.Те ще поддържат умиращата Украйна с агитация на всички вероятни равнища " - разви тезата си Вацев.

В речта си Путин изрично съобщи, че тази Украйна не може да бъде комшия на Русия. Тогава стана ясно, че ще има война, която можеше да бъде предотвратена с едно телефонно позвъняване от Вашингтон.

" Владимир Зеленски, можеш ли да приемеш, че Украйна няма да членува в НАТО – това желаеха да чуят в Кремъл и нямаше да има война. Украйна отново ще бедства, тъй като има 100 милиарда дълг. Съжалението се поражда, че икомомическите промени не бяха осъществени с мирни средства. Ако Русия не напусне Украйна до началото на март, значи нещо не е излязло в сметките " - продължи разбора Валентин Вацев.

Искането на Руската федерация е просто - новата Украйна да не е антируска и да не основава опасност за националната сигурност. Проблемът е във военизираните жители, които се намират в предградията на Харков, Одеса и Киев. Те са под обграждане на съветските войни, само че няма военни дейности с тях. Това са военизирани цивилен образования - айдар, азов, десен бранш. Те водят война с руснаците, които ще имат максимален проблем при тяхното обезвреждане.

В настоящия си тип Украйна си отива. В момента тя е страна на превратаджии, русофоби и нацисти. Тя има своето стратегическо място на картата на Европа, само че е мъчно да се гадае какво ще стане след войната

Единят път бе в случай че Владимир Зеленски се откаже от участието на страната в НАТО, само че той не отговори на това предложение. От което следва, че той ще загуби поста си.

Русия няма интерес да окупира Украйна, за какво би трябвало да постави на масата 300 милиарда $, с цел да се покрият задълженията, да се оправи стопанската система и да се стабилизира обществената сфера. Държавността е на път да изчезне до няколко дни. Идеята е да се демилитаризира Украйна, вижда военната обстановка Вацев.

Руският президент е изразител на волята на четири групировки, които гравитират към Кремъл.

Това е военно промишления комплекс и въоръжените сили, патриотичните организации. Към тях се числи и съветската православна черква, която парадоксално гравитира към позицията на силоваците, където са причисляват и тайните служби с Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Тази формация е показана в Кремъл като дребното Политбюро, с което Путин се преценява и непрекъснато се допитва до тях. Това са 50-60 индивида хайлайф, без които Путин и крачка не може да направи - разкрива нашият анализатор.

Вторият кръг е от шефове на съветската рублева стопанска система – държавни чиновници и стопански олигарси, притежатели на алуминиеви фабрики и стоманодобивни предприятия Те са известни като " аления пояс ", тъй като шефовете на тези предприятия са комунисти. Сега към този момент не е по този начин, само че те са авторитетни хора, прецизира Вацев.

Газпром – страна в страната, те постоянно имат доста специфични ползи. Начело стои Алексей Милер, " газовия крал ". Влиянието и ползите на тази формация не съответстват с първите и вторите в заверата към Путин.

Руските либерали - финансисти, по известни като " финансовите крале ", са хората, които менажират финансовите потоци. Тази формация не е съгласна с войната, тъй като губи от глобите, и по тази причина са изолирани и са малцинство при вземането на решения.

Цели се дестабилизация на държавно – политическия хайлайф в Русия или тези четири групировки към Путин и да се унищожи консенсусът сред тях. България – с изключение на последствия, стопански и политически, и всеки който невика да живе Байдън и Зеленски, е застрашен с гнусота.

" Няма по какъв начин да се питаме на всеослушание, за какво всички войни стартирани от Америка са обективни, а никой различен да не може да стартира такава. В Черно море ще се разположат няколко хиляди американски морски пехотинци. А Русия е задвижила един милион войска. Няма вид, при които България да бъде застрашена.

Ние сме надалеч от Русия и на българска територия няма ударни установки за истрелване на крилати ракети, такива установки има в Румъния, те са легални и бяха предизвестени от Русия. Стрелящи устройства няма ли, няма да има и спор у нас " безапелационен е анализаторът.

Финансов-икономическите сакции ще затруднят Русия, само че тя е построила финансови връзки с Китай. На този стадий Русия има военно –техническо превъзходство над Съединени американски щати. Тя разполага с това, което Америка няма. До 5-6 години се чака Съединени американски щати да компенсира изоставането. Сега няма с какво да улашат Путин " вие какво ще ни извършите “ – толкоз са напред военно механически руснаците, заключи Вацев.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР