Войната в Украйна ще завърши само с връщане към границите

...
Войната в Украйна ще завърши само с връщане към границите
Коментари Харесай

Украйна: Войната няма да приключи без връщането на Крим

Войната в Украйна ще приключи единствено с връщане към границите от 1991 година и тази задача е изцяло постижима. Това сподели в изявление за „ РБК-Украйна “ началникът на Главното ръководство на разузнаването на Министерството на защитата на Украйна Кирило Буданов.

„ Има единствено един метод да сложим завършек на тази война – това е връщането на границите под каквато и да е форма, само че нашите граници по пример от 1991 година “, сподели той.

Според Буданов войната в Украйна няма да свърши, в случай че не се решат териториалните проблеми и Украйна в никакъв случай няма да се съгласи да даде на някого част от своята земя. „ Крим е част от територията на Украйна, обстановката няма да завърши без връщането на Крим “, акцентира Буданов. Според него връщането на Крим под украински надзор ще провокира " мъчителна реакция в Кремъл ", само че тя няма да е нуклеарна.

През януари началникът на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата Буданов означи, че Украйна " би трябвало да направи всичко, с цел да може Крим да се върне вкъщи до лятото " и добави, че всичко е почнало в Крим през 2014 година и всичко ще завърши там, визирайки идната победа на ЗСУ. Според прогнозата на Буданов украинските военни ще влязат на полуострова тази пролет. Той също по този начин изключи връщането на Крим да предизвика Русия да употребява нуклеарно оръжие.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР