Войната в Украйна ще продължи най-малко до 2025 година. Това

...
Войната в Украйна ще продължи най-малко до 2025 година. Това
Коментари Харесай

Германски експерт: Войната в Украйна ще продължи най-малко до 2025 година

Войната в Украйна ще продължи минимум до 2025 година. Това счита военния специалист Густав Гресел от Европейския съвет по външни работи в Берлин. Според него изходът от войната зависи значително и от президентските избори в Съединени американски щати  догодина.

Войната в Украйна ще продължи при всички случаи най-малко до 2025 година Ако Доналд Тръмп завоюва президентските избори в Съединени американски щати през ноември 2024 година, от съветска позиция той би могъл да предложи съглашение през януари 2025 година, тъй че пролетта на 2025 година ще бъде най-ранният миг, в който войната може да бъде прекъсната при изискванията на Русия. От друга страна, в случай че Байдън завоюва изборите, което сега наподобява малко по-вероятно, войната евентуално ще продължи и след 2025 година

Това счита военния специалист Густав Гресел от Европейския съвет по външни работи в Берлин. В изявление за втори канал на немската социална телевизия той уточни, че Путин е квалифициран за това - той е пресметнал, че в една дълга война на безсилие възможностите на Русия за победа са по-големи. Тъй като Русия се е примирила с режима на наказания, в дълготраен проект тя ще създаде неведнъж повече системи за тежко въоръжение от Запада, показва Гресел.

Запасите от оръжия на Запада се изчерпват по-бързо от тези на Русия, а година и половина след началото на войната няма съществени старания за активизиране на оръжейната индустрия, като се изключи артилерийските муниции. Ще би трябвало да се произведат повече танкове, бронетранспортьори, управляеми оръжия и ракети, с цел да може Украйна да може да се отбранява най-малко още няколко години и да не се постанова всякога да се разисква отначало какво да й се достави от запасите.

Изгубихме доста време за безсмислени диспути, заявава още експертът. Путин, с помощта на социализацията си в Комитет за Държавна сигурност (на СССР), счита, че западните демокрации са слаби и разединени и ще загинат от личните си несъгласия. И няма сигнал от Вашингтон и Берлин, който да го разколебае в това му разбиране. За това е належащо освен това от символика или понякога да се споделя " каквото е нужно ". Би трябвало всяко заричане да бъде последвано от дейности, а това не се случва, подлага на критика още специалистът.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР