Войната в Украйна - ракети и дронове над Одеса. Най-малко

...
Войната в Украйна - ракети и дронове над Одеса. Най-малко
Коментари Харесай

Ракети и дронове в Одеса тази нощ, има загинал

Войната в Украйна - ракети и дронове над Одеса. Най-малко един човек е умрял. Засегнати са обекти на гражданската инфраструктура.
Прочетете още
На места са избухнали пожари. Според локалните управляващи всички служби работят по отстраняването на вредите. Атака с дрон и в Днипро, изумена е жилищна постройка. Има седем ранени.

Президентът Зеленски се срещна с дипломати и ръководители на интернационалните организации. В навечерието на втората годишнина от войната той им благодари за поддръжката за Киев и за това, че са избрали да останат, а не да изоставен страната, съобщи Българска национална телевизия.

В изявление за Фокс Нюз Зеленски сподели, че загубите на украинците са доста по-малко от тези на руснаците и изиска муниции с отдалечен обхват.

" Ще оцелее ли Украйна без поддръжката на Конгреса? Разбира се, само че не всички от нас ще оцелеят. И в случай че сме наясно каква е цената, в случай че светът е подготвен да я заплати - ще забележим. Но това е покруса. Ще бъде покруса - освен за Украйна и за украинците, а за цяла Европа. И ще видите, че те ще продължат. Путин в никакъв случай няма да се спре. Ще прегази Източна Европа, тъй като желае ", съобщи украинският президент Володимир Зеленски.

По информация на съветски медии съветската войска продължава да напредва в региона на Красний Лиман и Авдеевка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР