Войната в Украйна продължава вече повече от три месеца и

...
Войната в Украйна продължава вече повече от три месеца и
Коментари Харесай

След танковете: Русия изчерпа и ракетите си от ново поколение, замени ги със стари от времето на СССР

Войната в Украйна продължава към този момент повече от три месеца и половина, а двете страни в спора започнаха да дават признаци на отмалялост – освен във връзка с самите бойци, само че и провизиите стартират да бележат дефицит.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5957
Ако през предходната седмица Украйна сигнализира, че зависи извънредно доста от военните доставки от Запада, с цел да продължи да се отбранява, Русия не се намира в по-добра обстановка.

По информация на английското Министерство на защитата Русия е изчерпала модерните си и високо прецизни ракети, заради което ги е заместила с такива от времето на Студената война.

Според Лондон въпросните ракети с тегло 5,5 тона не са толкоз точни, вследствие на което са предизвикали " обилни странични вреди и цивилни жертви " на украинските сили в района на Донбас.

Когато се употребяват при наземна офанзива с стандартна бойна глава, те са доста неточни и затова могат да причинят обилни странични вреди и цивилни жертви, обясниха от Министерството на защитата на Англия, представени от " Мирър ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР