Войната в Украйна продължава вече 92-ри ден. Следим за вас

...
Войната в Украйна продължава вече 92-ри ден. Следим за вас
Коментари Харесай

ДЕН 92 ОТ ВОЙНАТА: Местят хиляди украинци от хотелите към държавни бази

Войната в Украйна продължава към този момент 92-ри ден. Следим за вас всичко по-важно денем.

09:42
Кулеба: Турция е най-успешна в посредничеството сред Украйна и Русия


Турция е най-успешна в посредничеството за разрешаване на спора измежду всички страни, които са предложили да посредничат сред Украйна и Русия за преустановяване на войната. Това мнение изрече украинският външен министър Дмитро Кулеба, представен от Анадолската организация.
Копирано
09:34
Лиз Тръс: Опитите да се умилостиви Путин са рискови


Британският външен министър Лиз Тръс съобщи в прессъобщение преди днешната си аудиенция в Босна и Херцеговина, че опитите да се "умилостиви " Владимир Путин са рискови, оповестява БНР.
Копирано
09:06
Петро Порошенко: Моля ви, затворете вашите пристанища за съветски кораби


България да затвори пристанищата си за съветски кораби и да изиска обезщетение от „ Газпром “. За това прикани в изявление особено за бТВ Петро Порошенко.
Копирано
09:04
Местят хиляди украинци от хотелите към държавни бази


По-голямата част от хотелиерите в Слънчев бряг са безапелационни, че няма да продължат след 31 май да дават настаняване на украинските бежанци, тъй като сумата от 15 лв. на човек не ги устройва.
Копирано
08:41
Икономист за рецесия със зърното: Най-засегнати ще бъдат североизточните африкански страни


Проблемите с износа на зърно са от две разични естества. От една стана Украйна желае, само че не може да изнася. Русия може, само че не желае. Това сподели икономистът Евгенийй Кънев в предаването "Здравей, България " по Нова телевизия.
Копирано
06:45
Съединени американски щати осъждат проектите на Русия за покоряване на украинците посредством предоставяне на съветски паспорти


Съединени американски щати осъдиха през днешния ден решението на Русия да вкара опростена процедура за издаване на съветски паспорти на жителите на южните украински области, които са под съветски надзор, определяйки го като опит за покоряване на популацията, съобщи Франс прес.
Копирано
06:20
МО на Русия обезпечава безвредни коридори, с които непознатите кораби да изоставен украинските пристанища


Руското министерство на защитата даде обещание да отвори два морски коридора, с цел да могат задграничните кораби да изоставен пристанища в Черно и Азовско море, съобщи Асошиейтед прес, цитирайки военачалник Михаил Мизинцев, началника на Националния център за ръководство на защитата. Коридорите ще работят всеки ден, от 8 до 19 ч. московско време, увери генералът.
Копирано
06:12
Зеленски: Украйна няма да даде своя територия на Русия в името на спокойно съглашение


Украинският президент Володимир Зеленски твърдо отхвърли опцията страната му да се откаже от част от територията си в името на спокойно съглашение с Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР