Войната в Украйна продължава 70-ти ден. Българските депутати обсъждат дали

...
Войната в Украйна продължава 70-ти ден. Българските депутати обсъждат дали
Коментари Харесай

ДЕН 70 ОТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА: 21 души са убити в района на Донецк

Войната в Украйна продължава 70-ти ден. Българските депутати разискват дали страната ни да изпрати военна помощ. Novini.bg следи за вас всичко най-важно по тематиката.

11:47
Евродепутат към българския парламент: Осъзнайте се и пратете оръжие на Украйна!


Евродепутатът от "Обнови Европа " Пятрас Аущрявичюс приканва българските депутати да осъзнаят, че в случай че изпратят въоръжена помощ за Украйна, те оказват помощ и за европейската сигурност.
Копирано
10:52
Европейска комисия предлага: Пълна възбрана за съветския нефт


Европейската комисия (EK) предлага цялостна възбрана за вноса на съветски нефт в Европейски Съюз, заяви кореспондент на.
Копирано
10:35
Президентът на Израел: Думите на Сергей Лавров провокираха у мен яд и омерзение


Израелският президент Ицхак Херцог (на снимката) съобщи, че на няколко пъти е прочел изявлението на съветския външен министър Сергей Лавров пред италианска телевизия за това, че Адолф Хитлер е имал еврейски генезис, съобщи нюзру.
Копирано
09:59
В Народно събрание тази заран е импортирано писмо от името на президента Зеленски


В българския парламент тази заран е импортирано писмо от името на президента на Украйна Володимир Зеленски. Това потвърдиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Народното събрание (НС). То е подадено от посланика на Украйна у нас Виталий Москаленко.
Копирано
09:51
След диалог Лукашенко-Путин. Минск стартира инспекция на готовността на армията и да стопира нета в Беларус


"Беларус стартира инспекция на боеготовността на армията си ", написа в. "Украинская истина ".
Копирано
09:03
Гуцанов: Няма да заставаме зад експорт на оръжие и муниции за Украйна


Повече от ясно е, че няма да заставаме зад експорт на оръжие и муниции за Украйна. Това съобщи депутатът от "БСП за България " Борислав Гуцанов.
Копирано
09:01
Ненков от ГЕРБ-СДС: Първи внесохме предложение за даване на военна помощ на Украйна


ГЕРБ-СДС беше първата група, която внесе предложение за военна помощ за Украйна. Това съобщи депутатът от опозицията Александър Ненков, на влизане в Народно събрание, където през днешния ден се чака народните представители да вземат решение дали страната ни да изпрати военна помощ в Украйна.
Копирано
09:01
Мирчев: Решението за изпращане на оръжие на Украйна трябваше да се вземе на държавно съвещание


Демократична България повече от два месеца упорства да се изпрати оръжие на Украйна. България няма да влезе във войната, само че би трябвало да вземе страна - страната на цивилизования свят. Всички страни от НАТО оказват помощ на Украйна с оръжие. Това съобщи Ивайло Мирчев от Демократична България в коридорите на Народното събрание.
Копирано
08:56
Костадинов за изпращането на военна помощ на Украйна: Ако държавното управление желае война, ще им я дадем


България няма място във войната, с изключение на като медиатор. Под диктат на Американското посолство България се включва на страната на една от двете воюващи страни. Това е и в несъгласие с публичното мнение. Това съобщи водачът на “Възраждане” Костадин Костадинов.
Копирано
08:02
Няма дефиниция България да изпрати оръжия и муниции на Украйна


На този стадий няма дефиниция България да изпрати оръжия и муниции на Украйна. Това съобщи ръководителят на ПГ на „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров в студиото на „ Тази заран “ по бТВ.
Копирано
07:08
Байдън прикани американския Конгрес да деблокира бързо още финансови средства за Украйна


Американският президент Джо Байдън прикани Конгреса на Съединени американски щати бързо да деблокира в допълнение финансиране, с цел да продължи страната му да доставя военна помощ на Украйна, предадоха Франс прес и Българска телеграфна агенция.
Копирано
06:44
При съветски офанзиви: 21 души са убити в региона на Донецк


При съветски офанзиви в Донецка област във вторник бяха убити 21 цивилни и ранени 27, заяви в пост в интернет регионалният шеф Павло Кириленко, представен от Ройтерс.
Копирано
06:20
Два митинга към Народно събрание, до момента в който депутатите гласоподават за Украйна


Докато депутатите вземат решение да изпрати ли България оръжия за Киев, към постройката на Народното събрание ще се проведат два митинга – „ за” и „ против” сходно решение.
Копирано
06:00
Депутатите вземат решение за военната помощ за Украйна


Пленарен маратон ще се организира през днешния ден в Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР