Войната в Украйна не може да доведе до победа на

...
Войната в Украйна не може да доведе до победа на
Коментари Харесай

Русия харчи милиони долари на ден за войната в Украйна

" Войната в Украйна не може да докара до победа на който и да било. Военните разноски на Русия демонстрират, че харчат 300 млн. $ дневно. Това значи, че на час се харчат 15 млн. на час, а в годишен проект военният бюджет се удвоява спрямо наличния запас ". Това съобщи журналистът Асен Агов за " Твоят ден ".

По думите му половината от постъпилите приходи в Русия се употребяват за войната, а те нямат софтуерни благоприятни условия да се възстановят. " Украйна желае да възвърне териториалната си целокупност. Светът влага в страната, с цел да не си разреши никой да последва стъпките на Путин. Украйна има толкоз доходи, колкото Русия не може да си разреши да харчи за войната ", акцентира той. И добави, че натискът върху Русия ще продължи, а тя няма да може да издържи поради единните наказания.

От своя страна Иво Инджев уточни, че съгласно военачалник Бен Ходжис украинското контранастъпление ще изтласка окупаторите до края на август. " Руснаците се пробват обезверено да обяснят своя неуспех, а това демонстрира кой е спечелилият ", счита той. И прецизира, че това е първата война, в която репарациите са платени авансово.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР