Войната в Украйна е водена от британски и американски специални

...
Войната в Украйна е водена от британски и американски специални
Коментари Харесай

Топ разкритие! Войната в Украйна водена от британски и американски военни (Нови секретни документи разтърсиха мрежата)

Войната в Украйна е водена от английски и американски специфични елементи. Това разкрива нова порция секретни документи на Пентагона, които изтекоха в интернет. Според публикуваната информация над 50 особено подготвени сътрудници от Съединени американски щати и Англия са изпратени на основни позиции по фронта и водят военните дейности. Което де факто значи, че не Украйна, а две от огромните велики сили водят война против Русия.

Новината предизвика неотложен отговор от Съединени американски щати, които приканиха да не се има вяра на всичко, което изтича в медиите. " Голяма част от информацията е мощно изкривена ", споделят още управляващите.

Министърът на защитата Лойд Остин съобщи, че ще преобърне целия Пентагон и цялата държавна администрация на Съединени американски щати, в случай че е належащо, само че ще откри източника на информация. Нещо повече — той даде да се разбере, че няма да направи взаимни отстъпки с предателите и те ще бъдат съдени за едно от най-тежките закононарушения в Съединени американски щати — държавна измяна.

Бившият шеф на английската кралска морска пехота генерал-лейтенант Робърт Макгоуан също удостовери, че два пъти британски военни са били в Украйна. Първо, с цел да подсигуряват сигурността на английското посолство и да изведат всички от него, а по-късно през април предходната година, с цел да подсигуряват сигурността на част от личния състав, който е останал там, с цел да покрие сериозния най-малко.

Това, дружно с разкритията, че Съединени американски щати са шпионирали Зеленски, дава явен знак, че обстановката с войната в Украйна има друго лице. И неслучайно Индия и Китай се въздържат от интервенция в спора. Що се отнася до американския президент, рейтингът на Байдън продължава да се срутва стремглаво надолу, а войната с Русия не му оказва помощ. Все повече американци симпатизират на Съединени американски щати и с неспокойствие чакат да върнат Тръмп във Вашингтон, с цел да се спре спора. Скептиците обаче се притесняват, че милиардерът, който симпатизира на Путин, може да помогне за края на войната сред Киев и Москва, само че да сътвори напрежение в друга гореща точка на света — Китай и Тайван... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР