Войната в ГЕРБ между Десислава Атанасова и Мария Габриел довела

...
Войната в ГЕРБ между Десислава Атанасова и Мария Габриел довела
Коментари Харесай

Десислава Атанасова отива в КС заради Мария Габриел, загубила войната в ГЕРБ

Войната в ГЕРБ сред Десислава Атанасова и Мария Габриел довела до номинацията на шефката на парламентарната група на партията за парламентарен арбитър, написа ПИК.
За мнозина е необичайно за какво Бойко Борисов непринудено се разделя с найдоверения си човек в партията - Десислава Атанасова. През годините русенката се потвърди като правилен партиец и изнесе не една и две борби на гърба си в Народното събрание. Борисов разчитал на нея да синхронизира и управлява парламентарната група и да спуска директивите до народните представители. В това Атанасова била безупречна.
Тя беше нагърбена и със основаването на сглобката, като участваше в договарянията с Лена Бориславова. Трудно обяснима е раздялата с Атанасова от страна на Борисов. Още повече, че водачът на ГЕРБ нямал такова доверие на никой различен в партията, по тази причина и се принудил самият той да оглави парламентарната група.
Близки до Борисов и Атанасова разкриват, че до решението се стигнало след струпване на няколко събития. От една страна, на Атанасова по никакъв начин не й се нравило да договаря с " Промяната " за основаването на сглобката.
А в този момент повече от всеки път трябвало да убеждава депутати в правотата на решенията, които Борисов, Петков и Пеевски спускат до парламентарните си групи. Русенката усещала, че е сред чука и наковалнята и напрежението й пристигнало допълнително.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР