Войната срещу Washington Place може най-накрая да приключи. Неприятният“ съсед

...
Войната срещу Washington Place може най-накрая да приключи. Неприятният“ съсед
Коментари Харесай

„Неприятният“ съсед на Джъстин Теру, който го е шпионирал, описва луксозен дуплекс в Ню Йорк за 4 милиона долара след дългогодишна съдебна битка

Войната против Washington Place може най-сетне да завърши.

„ Неприятният “ комшия на Джъстин Теру в Гринуич Вилидж – който твърди, че е умъртвил обичания бръшлян на артиста, шпионирал го е и е провокирал дългогодишна правосъдна борба – се изнася.

Норман Ресникоу, на 76 години, чиито конфликти в заглавията с някогашния брачен партньор на Дженифър Анистън задръстваха съдилищата от шест години и не престават да нарастват, разгласи своя първокласен дуплекс на 71 Washington Pl. предходната седмица за $4 милиона.

Звездата от „ Мълхоланд Драйв “ упрекна Ресникоу, юрист по специалност, че е нахлул в парцела му, надникнал е в прозорците му и е умъртвил зеленината му.

След 20 години Resnicow и брачната половинка му Барбара се отхвърлят от три спални, 2,5 бани, 2420 квадратни фута площадка в историческата шестетажна постройка от към 1848 година

„ Този ​​дом има премислено оформление, обаятелен и неповторим интериор, високи тавани и обилие от естествена светлина “, съгласно обявата.

Списъкът, обявен за първи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР