Войната се връща на територията на Русия, а руските военни

...
Войната се връща на територията на Русия, а руските военни
Коментари Харесай

Зеленски: Войната се връща на територията на Русия

Войната се връща на територията на Русия, а съветските военни претърпяха фалит на бойното поле. Това сподели президентът на Украйна Володимир Зеленски във връзка 522 дни от началото на войната. 

 

Русия банкрутира на бойното поле " Руската експанзия претърпя фалит на бойното поле. Днес е 522-ия ден, откогато продължава така наречен " специфична военна интервенция ", която съветското управление планираше да продължи седмица-две. Украйна става по-силна. Постепенно войната се връща на територията на Русия - в нейния алегоричен център и военни бази и това е натурален и изцяло обективен развой ", са точните думи на украинския президент. 

 

Той особено и поименно благодари на разнообразни украински военни елементи, биещи се по другите посоки на фронта в Украйна.

 

Изявлението му идва, откакто в нощта на 30 юли дронове нападнаха Москва. От военното министерство на Руската федерация настояват, че въоръжените сили на Украйна са пуснали три дрона към Москва - единият е свален от Противовъздушна отбрана, а другите два били прехванати от средства за радиоелектронна битка, поради което са паднали на територията на Москва-Сити.

 

По-рано представителят на ВСУ на Украйна Юрий Игнат разяснява: " В Русия постоянно нещо лети, в частност - в Москва. Тези, които войната " не ги визира ", към този момент ги визира. Вече съществуват избрани настроения в Русия - нещо долита шумно... Получиха това, което желаят. "

 

Видеокадри от мястото на рухването на дроновете демонстрират, че не всичко е както го разказват формалните съветски управляващи - при комплекса кули в комерсиалния център на Москва (Москва Сити) има огромен гърмеж, а снималият фрагментите несъмнено е ужасяващ. Взривната вълна е засегнала офиси с документи на Министерството на цифровото развиване на Русия, което се намира в Правителствения комплекс на територията на Москва Сити, заяви каналът " Осторожно, Москва ". В държавния комплекс се обитават офиси на четири ведомства и три министерства - Министерството на икономическото развиване, Министерството на индустрията и търговията и Министерството на известията. Кадри от мястото на събитието демонстрират разпилени на всички места и обгорени документи.

Инфо: Actualno.com

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР