„Войната с ГЕРБ трябва да се води на терена на

...
„Войната с ГЕРБ трябва да се води на терена на
Коментари Харесай

Красимир Янков: Валери Симеонов и всички политици трябва да сме готови да отговаряме на всички въпроси и на всички журналисти

„ Войната с ГЕРБ би трябвало да се води на терена на парламент, на терена, на които нашите гласоподаватели избират, само че не би трябвало да се минават границите. Има съществени тематики, за които би трябвало да се приказва. Политиката би трябвало да е диалог за бъдещето, в случай че имат обстоятелства, които го лишават на локално и изпълнително равнище, те не би трябвало да се крият ". Това сподели Красимир Янков от Българска социалистическа партия в предаването " Беновска пита " по Канал 3.

" Когато Стефан Данаилов има какво да каже, той няма да го скрие. Вицепремиерът Валери Симеонов би трябвало да е подготвен да дава отговор на всички въпроси и на всички публицисти. Всички, които са общественици и политици би трябвало да дават отговор ", разяснява той.

" Допреди няколко месеца президентската институция не беше толкоз дейна, само че преди няколко месеца президентската институция беше посочена от Бойко Борисов. Сега Румен Радев е определен от над 2 милиона гласоподаватели ", сподели още Янков.

" Тези дни се заприказва за първа и втора цигулка. В един оркестър има 12 първи цигулки. Със сигурност в политическия живот и вземането на решения има и други цигулки. Корнелия Нинова е ръководител на Националното бюро на Българска социалистическа партия, който е групов орган от 182 членове.

Главният прокурор Сотир Цацаров също би трябвало да е първа цигулка. Приемам всеки, които е определен от груповия орган на Българска социалистическа партия за първа цигулка ", съобщи още Красимир Янков.

" Приемайте ме за човек с позиция, а не за съпротива, разяснява той.

" Моята позиция, тъй като чух, че съм последовател на коалиция с ГЕРБ, отстоявал съм моето мнение, че с ГЕРБ като конструкция сме разнообразни и не може да има коалиция сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ ", посочи Красимир Янков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР