Войната поставя на изпитания България – за това пише в

...
Войната поставя на изпитания България – за това пише в
Коментари Харесай

Ружа Лазарова: Кремъл има изключително силни позиции в България

Войната слага на тествания България – за това написа в своя публикация във френското издание „Льо Поан“ Ружа Лазарова, която живее и работи във Франция и е създател на няколко романа, написани на френски език.

„Пропагандата на Кремъл е извънредно мощна в тази страна. Когато се връщам в България, което върша много постоянно, съм впечатлена от този факт. Тази агитация разделя популацията на две, разцепва го , буквално“, разяснява Ружа Лазарова пред БНР.

Кремъл има извънредно мощни позиции в България – посредством дребни осведомителни уеб страници, посредством въздействието си в политическите среди и хората са облъчени. Като радиация“, посочи Лазарова в предаването „Хоризонт до обед“.

„Тук тезите на Националния фронт на Марин льо Пен не са по този начин публикувани, както в България тезите на крайната партия „Възраждане“, направи паралел авторката.

Тезите на Кремъл могат да се открият освен в изказванията на „Възраждане“ , само че и в такива на Корнелия Нинова и даже на президента Румен Радев, счита Ружа Лазарова.

Според нея за пръв път съветският президент Путин се натъква на държавно управление в България, което има по-ясна проевропейска и пронатовска позиция . Лазарова прави връзка сред визитата на премиера Петков в Украйна и спрените газови доставки за страната ни.

„България се намира в много стратегическа точка, изход на Черно море, което се трансформира в море, в което се води война, проблемите с потока на газ. За наш потрес, България е толкоз пропутинска страна , толкоз мощни са пропутинските тези, тезите на Кремъл“, посочи Ружа Лазарова.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР