Войната на янките е винаги справедлива и демократична.Само такива войни

...
Войната на янките е винаги справедлива и демократична.Само такива войни
Коментари Харесай

Войната на янките е винаги справедлива и демократична

Войната на янките е постоянно обективна и демократична.

Само такива войни водят откогато са станали сякаш самостоятелна страна. Колко е самостоятелна единствената частна страна в света е различен въпрос. Истинската народна власт на Съединени американски щати настигна първо самите американски жители, по-късно индианците, виетнамците, частично европейците, Балканите и целия Близък Изток. След последната арабска пролет и демократизация на тази част от света, тя към този момент е пустиня, ограбена откъм всички типове запаси. Бъдещето на тези страни с многомилионни население е като бъдеще в токсична пустиня.

Искате ли да знаете за токсичната пустиня „Балкански полуостров“ и за какво навръх него раковите болести са скрита пандемия? По-добре да не знаете, значимото е, че положителните неща идват с американската народна власт. След цялото това опустошаване на половината планета, пристигна ред и за народна власт в Русия. Така най-малко ще се знае, че цялата планета е демократизирана и избавена от хората на нея. Няма смисъл да има човечество.

Ще си останат единствено американците на нея, с цел да се концентрират и да завладеят други планети, подготвени за посрещане на демокрацията. А Земята ще бъде покрита единствено с отровен прахуляк и човешка пепел. До свършека си.

Има и различен сюжети, само че единствено руснаците го знаят.

Николай Марков
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР