Войната на Русия е резултат на голяма измама, която беше

...
Войната на Русия е резултат на голяма измама, която беше
Коментари Харесай

Иво Инджев за путинофилите: Каквото им поднесят, това кльопат

Войната на Русия е резултат на огромна машинация, която беше подготвяна дълго време. 

Това разяснява в ефира на бТВ Иво Инджев. 

Русия измами целия свят. До последно приказваха, че няма да атакуван Украйна, само че го направиха, без значение, че нямаше никаква логичност да създадат сходно нещо. Както и да приключи тази война, триумф за Русия няма. Целта е манията на Путин да причисли Украйна към нещо, което наподобява на възобновяване на Съветския съюз, само че под друго име. И по тази причина написах книга, която скоро ще излезе тези дни, с цел да се види каква е приемствеността в съветските измами през вековете, разяснява той.

През 19 век идват да водят руско-турската война под претекст, че ни освобождават, а в действителност желаят да ни приобщят към империята, като даже не говморят за българи, а за православни и славяни. Точно както в днешно време не признават съществуването на украинците. Вместо това приказват за един народ. Един народ, част от който атакуват с ракети. Така че има последователност, има аналогия сред тогава и в този момент, разяснява той.

Тезата за украинските нацисти е същото, което Русия говореше през 19 век, че идват да освобождават България. Кой носи независимост на  България - крепостните селяни, които с а облечени в съветски мундири!? Иван Вазов, някогашния русофил, написа и споделя на руснаците първо да освободят себе си, след това да идват и нас да освобождават, разяснява той.

Същото е и в Украйна. Носели независимост и мир. Толкова е безсрамно да споделят, че носят независимост и изпращат миротворци с танкове и самолети и в изключително огромни количества да носят независимост на хора, които са по-свободни, в сравнение с руснаците. Това е потвърдено от изборите, които се организират в Украйна. В Украйна хората могат да сменят властта за разлика от Русия и Москва, разяснява той.

Тези, които утвърждават Путин сега, ще одобряват всяка негова теза. Каквото им поднесат, това кльопат, разяснява той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР