Войната на Путин в Украйна поставя Европа в риск. Това

...
Войната на Путин в Украйна поставя Европа в риск. Това
Коментари Харесай

САЩ изпращат рота "Страйкър" в България, страната ни няма да дава военна помощ на Украйна

Войната на Путин в Украйна слага Европа в риск. Това съобщи на взаимна конференция с американския боен министър Лойд Остин българският министър председател Кирил Петков.

В тази комплицирана обстановка никой не може да се пази самичък. Нашата сигурност е в груповата защита с нашите съдружници в НАТО. Ние сме НАТО! Съединени американски щати първи дадоха отговор нашите претенции за увеличаване на отбранителните ни благоприятни условия. Съединени американски щати се съгласиха да дават една рота " Страйкър ". Тази бойна група е под командването на Върховния командващ на НАТО за Европа, сподели Петков. И добави: " Ще предложим нейният пълководец да е българин ".

Не сме говорили за военна поддръжка в Украйна по никакъв метод и всички подправени вести, които бяха казвани до неотдавна мога ясно да кажа, че това не е реалност. Това съобщи министър председателят Кирил Петков след среща с американския министър по защитата Лойд Остин в Министерският съвет.

И добави: " Работим дружно по Източния фланг, работим дружно по усилването на НАТО, само че нищо друго по тази тематика не я дискутирано ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР