Войната на Путин ще бъде провал по две основни причини

...
Войната на Путин ще бъде провал по две основни причини
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен: Войната на Путин в Украйна ще бъде провал

Войната на Путин ще бъде неуспех по две съществени аргументи - поради голямата храброст на украинците и поради изключителното единение на интернационалната общественост. Това съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пред Европейския парламент, представена от Българска телеграфна агенция.

Не е време за комерсиална война с най-близките ни сътрудници, с тях би трябвало да обединим сили в поддръжка на Украйна, прикани тя. Фон дер Лайен уточни, че за тази зима Европейски Съюз се е подсигурил с изкопаеми горива, само че цените порастват. Тя означи, че от началото на войната Русия е понижила с 80 на 100 доставките на газ за Европа.

По нейните думи Русия се е пробвала, само че не е съумяла да изнуди Европейски Съюз с енергийните доставки. Евтините съветски енергоносители бяха част от метода, по който работят доста европейски производства. Това завърши с началото на войната и няма да се върне - това е неуместната истина, заключи Фон дер Лайен. По нейните думи решението е в ускоряването на енергийния преход и бързото повишение на каузи на личната възобновима сила. Председателят на Европейска комисия предложи също Европейски Съюз и Съединени американски щати да обединят сили, с цел да преодолеят монопола на Китай при доставката на първични материали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР