Войната на нерви в българския тенис продължава. Опозицията, в лицето

...
Войната на нерви в българския тенис продължава. Опозицията, в лицето
Коментари Харесай

Войната на нерви в родния тенис не спира! Ще позволи ли Гришо да го употребят в мръсната игра?

Войната на нерви в българския тенис продължава. Опозицията, в лицето на Георги Стоименов и клана Малееви, начело  с Юлия Берберян, прави всичко допустимо да смъкна от власт сегашния президент на федерацията Стефан Цветков.

Както БЛИЦ първи писа, за задачата е употребен Григор Димитров. Идеята на мениджъра му Георги Стоименов е Гришо да не взе участие на идния шампионат „ София Оупън ”, което ще накара спонсори и аудитория да се отдръпват от зала „ Арена Армеец ”.

Състезанието ще се състои от 4 до 11 февруари, а на този стадий няма информация на 100%, че Григор ще взе участие. Припомняме, че той заяви на конференция в събота за травма, която може да го извади от по този начин упования с интерес шампионат.

„ Гришо е доста обезверен дали да взе участие или да се отдръпна. Вече писахте, че в случай че отхвърли поканата, ще би трябвало да върне 380 000 евро, които към този момент е получил. Носи се слух,  че го карат да си извади здравна експертиза, с която сякаш да потвърди, че има проблеми с рамото. Но в случай че в действителност имаше сериозен проблем, белким щеше да организира открит урок в Хасково оня ден, на който участваха доста деца?

Всичко ще стане ясно тези дни, а може би и в идващите часове. Въпросът е дали Григор ще се поддаде на опитите да го употребят и дали ще „ натисне спусъка ”, с който да откаже присъединяване на шампионата и по този метод войната публично да пламне ”, разясняват източници на БЛИЦ.

В тенис средите настойчиво се разяснява и безапелационния отвод на Димитров да играе за България за Купа „ Дейвис ”.

„ Там евентуално още веднъж го употребяват, с цел да махнат Стефан Цветков. Погледнете единствено за какви интриги има тирада. Дали е по този начин в Сърбия? Категорично не. Новак Джокович взе участие за родината си във въпросния шампионат за Купа „ Дейвис ”.

Ние се надяваме в последна сметка разсъдъкът на Григор да надделее и да го забележим напълно скоро в зала „ Арена Армеец ”, прибавят осведомени.
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ
  
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР