Войната на Колийн Рууни й отне още една приятелка. Това

...
Войната на Колийн Рууни й отне още една приятелка. Това
Коментари Харесай

Баба Шилтън хвана за косите Колийн

Войната на Колийн Рууни й лиши още една другарка. Това стана ясно в следващата словесна престрелка в обществените мрежи. Този път брачната половинка на някогашния ас на Манчестър Юнайтед и британския нац;ионален тим по футбол Уейн Рууни бе атакувана от половинката на на именития вратар Питър Шилтън - Стефани.

Г-жа Шилтън виртуално хвана за косите Колийн поради поведената от нея война против брачната половинка на нападателя на Лестър Джейми Варди - Ребека. Според госпожа Рууни, Беки, с която бяха близки приятелки, изнасяла пред медиите нейни секрети и стартира даже правосъдно дело. Само преди дни юристите на ищцата й оповестиха, че няма по какъв начин да завоюва в съда и бяха завчас уволнени.
 Според Стефани Шилтън (51 г.), нарекла себе си “Баба футболна съпруга”, Колийн просто си измисля. Не за друго, а с цел да печели медийно внимание.

“Това е рекламен трик от твоя страна, написа госпожа Шилтън. - Докато мъжът ти играеше в Съединени американски щати, ти се почувства забравена, и в този момент търсиш метод още веднъж да си най-популярната футболна брачна половинка във Англия. Никой не ти е издавал тайните, в случай че въобще имаш такива.”

Стефани не стопира дотук, ами упреква Колийн в завист, задето брачният партньор й не могъл да усъвършенства върха на Питър Шилтън, който има 125 мача за “трите лъва”, а нападателят остана единствено със 120. Не на него, а на нея не и стигало, че не е голмайстор на тима.
View this post on Instagram
A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on Jun 12, 2020 at 1:05am PDT
Английски медии към този момент подхванаха и тематиката, че на Уейн извънредно му е писнало от нелепостите на жена му и може даже да й бие дузпата.

Голаджията към този момент бе заловен на два пъти на празненства с женска компани и разкрепостено държание, откогато избухна абсурдът в края на предходната година. За похлупак няколко месеца Колийн ходеше и без халка, защото имаше подозрения, че мъжът й е бил с продажница.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР