Войната може да бъде дълга, все пак врагът е силен

...
Войната може да бъде дълга, все пак врагът е силен
Коментари Харесай

Украинският министър на отбраната: Войната може да бъде дълга, врагът е коварен

Войната може да бъде дълга, въпреки всичко врагът е мощен и подъл, сподели министърът на защитата на Украйна Олексий Резников на конгрес за ветерани, съобщи УНИАН.

" Да се удържи победа значи не просто да се освободи нашата земя, а да се направи по този начин, че врагът даже да не си помисля да се върне. И това е доста комплицирана задача. Мнозина в света към момента считат, че това е невероятно ", сподели Резников.

Украинският министър на защитата означи, че украинците към този момент са потвърдили на света, че имат " друга визия за вероятното и невъзможното, ето за какво безусловно ще удържим победа ", съобщи Българска телеграфна агенция. 

" Имаме мощен и подъл зложелател и войната може да бъде дълга, защото това е действителен маратон. Може да имаме още мъчителни загуби и с цел да превъзмогнем руснаците би трябвало да осъзнаем кое е основното за успеха ", акцентира той.

Резников посочи, че през миналата година за борбата с окупаторите на Украйна е било нужно оръжие. А в този момент " ключът към нашата победа е това какво усещат хората ".

" От това какво усещат хората зависи превъзходството ни над врага в дълготраен проект. Това са единството и готовността да се сражаваме ", добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР