Войната между вицепремиера Валери Симеонов и туристическия министър Николина Ангелкова

...
Войната между вицепремиера Валери Симеонов и туристическия министър Николина Ангелкова
Коментари Харесай

Валери Симеонов даде Министерството на туризма на прокурор

Войната сред вицепремиера Валери Симеонов и туристическия министър Николина Ангелкова навлече в нова фаза, откакто през днешния ден националистът разгласи, че дава цялото министерство на прокурор поради градежи, схеми и категоризации на заведенията на морския плаж „ Слънчев бряг – Юг”.

Това разгласи самият Симеонов в профила си във „ Фейсбук”.



В сигнала се показва, че „ в резултат на вероятно осъществени закононарушения от съответните длъжностни лица” са утвърдени 3 схеми за преместваеми обекти и уреди с категоризация – въпреки да става въпрос за изключителна държавна благосъстоятелност.

Сигналът е на бланка на Министерския съвет и се подава от Симеонов в качеството му не на жител или партиен водач, а точно на вицепремиер.
Валери Симеонов изиска събарянето на най-големите клубове в Слънчев бряг В същото време притежатели на заведенията на Южния плаж се оплакаха, че от предходната година са подложени на непрекъснати инспекции, които не откриват никакви нарушавания
На 4 юни Симеонов се разгласи за разрушаването на 3 от най-големите заведения в курорта с претекста, че са противозаконни.
Валери Симеонов: Ангелкова приготвя продажбата на 20 дка държавен плаж Министерството на туризма не продава плажове, а ги ръководи и с цел да го прави, е поискало актуализация на кадастралните карти, дадоха отговор от ведомството
Ангелкова задочно му отговори, че не са открити нарушавания в обектите, при което вицепремиерът я упрекна, че приготвя продажбата на 20 дка държавен плаж.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР