Войната между столичният Левски и съдиите продължава и след пресконференцията

...
Войната между столичният Левски и съдиите продължава и след пресконференцията
Коментари Харесай

Войната между Левски и съдиите продължава, стотици хиляди се чувствали ощетени

 Оставили жаден вратаря на Левски против Черно море
Войната сред столичният Левски и съдиите продължава и след конференцията на шефа на реферите Йордан Сталев. На събитието в базата на националите в Бояна участва и изпълнителният шеф на " сините " Красимир Иванов, който не остана по никакъв начин удовлетворен от чутото.

“Очевидно е за какво присъствах - желаех да чуя с ушите си и да видя с очите си, какво ще стане през днешния ден. Държахме се културно, както видяхте, искахме от първо лице да забележим какво се случва. Защо отвореното писмо, което публикувахме през вчерашния ден, провокира такава реакция. Аз чух три неща - дузпа има, оставка няма, с което съм отчаян, и трето - всичко със съдиите е идеално. Аз персонално съм скандализиран. Явно има тотално разминаване сред БФС и клубовете.

Ние плащаме за игрища, за защита и надлежно за съдии, което е услуга, която се дава. Считам, че тонът на Сталев не отговаряще на позицията му. Ние желаеме качествено съдиийство, желаеме услугата, за която плащаме, да е качествена. Искаме съдийство, което да е еднообразно за всички. Искаме хората да се чудят какво ще стане на мача, когато отиват към него, а не кой арбитър е платен и къде, и на коя бензиностанция е чакан ", съобщи Иванов незабавно след конференцията.

Той отговори и на косвеното обвиняване от страна на Сталев, който изрече тезата, че някои клубове не се интересуват задоволително от протичащото се в съдийството и новите трендове, защото не са участвали на срещата проведена от БФС преди началото на шампионата.

“Хората имат работа и не могат да се занимават с новата нормативна уредба. Аз си изяснявам целеустремено другите критерии. Разговарях с сътрудниците, теренът е бил наводняван, нашите футболисти не са готови и това ни коства травма до края на сезона (визира се срещата с Черно море и травмата на Холмар Ейлофсон, който е навън до края на сезона). Можем единствено да гадаем от кое място идват тези проблеми, само че решения би трябвало да се намират.

Питаха ме и в клуба дали писмото не беше задоволително и към този момент не би трябвало ли да си траем, само че който го е боязън от мечки да не върви в гората. Очаквам нови офанзиви, само че се надявам да няма такива. Апелирам съдийството да бъде еднообразно, почтено и правилно. Да, желаеме преиграване на мача във Варна, въпреки че това е прочувствена реакция. Телефонът ми изгоря да ме питат почитателите какво вършим, стотици хиляди се усещат ощетени, би трябвало да премислим нещата в този момент. Ако БФС не може да се оправи, ние сме подготвени да помогнем, в случай че би трябвало ще намерим консултанти, ще работим с тях. Казахме много остри неща, нека да бъдат премислени и да има реакция. Ние желаеме почтено съдийство, нищо друго. Ако тръгнем да слагаме въпроса за преиграванията, явно ще преиграем и този мач с ЦСКА. Ако тръгнем да преиграваме, да преиграваме всички мачове. Какво да кажа? Така е. Когато желаете да е еднообразно за всички, би трябвало да приемете тези тези ”, съобщи изпълнителният шеф на Левски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР