Войната между Русия и Украйна продължава и докато управниците водят

...
Войната между Русия и Украйна продължава и докато управниците водят
Коментари Харесай

Да бъде ЛЮБОВ: Предложение по време на война

Войната сред Русия и Украйна продължава и до момента в който управниците водят договаряния за нейното привършване, елементарните хора я употребяват като средство за осъществяване на разнообразни хрумвания.

Точно това прави млад мъж от Украинския град Фастив, който инсценира военна инспекция на колата на приятелката си. Целта му? Да й предложи брак по най-нестандартния метод.

Разбира се, всичко това бива снимано и можем всички да забележим предлагането. Идеята на младия мъж е, приятелката му да пътува с общи другари към дестинация, която минава през надзорен пункт. Когато стигат до контролния пункт, въоръжени и маскирани бойци желаят да създадат инспекция на колата. През това време, всички пасажери, в това число и бъдещата младоженка, би трябвало да стоят изправени с ръце върху капака на колата. Всичко наподобява изцяло действително и момичето е доста изплашено, до момента в който не идва нейният ред да бъде тествана.

В началото всичко стартира обикновено, само че когато тя се обръща, вижда приятеля си, коленичил пред нея, с пръстен в ръка! В последна сметка тя споделя ДА и наподобява повече от облекчена, до момента в който всички другари на двойката ликуват и ги снимат.

Вие бихте ли приели такова предложение? Вижте видеото: 

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР